kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben de bir gün seni oynatacağım

İLİŞKİLİ HABERLER
Ben de bir gün seni oynatacağım
* Oğlunuzla birlikte kamera karşısına geçmeyi düşünür müsünüz? O.S.: Bilmiyorum... Bir gün belki olabilir. Ama hangisinde bilmiyorum. Belki de oğlumun çektiği bir filmde oynarım. Y.Ö.S.: Ben diyorum zaten, sen beni oynattın ben de bir gün mutlaka seni oynatacağım...

* Oğlunuzun oyunculuğu nasıl peki? Y.Ö.S.: Ben dışarı çıkayım mı baba? (gülüyor) O.S.: Bence çok iyi bir performansı ve yüksek bir enerjisi var. Etrafındakilerin de enerjisini yükseltiyor. Çünkü onlara da bir illüzyon yayması gerekiyor ve Yusuf Ömer'in kendi ilişkileri içinde bu vardır.

* Babanız için neler söyleyebilirsiniz? Y.Ö.S.: Babamı daha önceleri de çalışırken defalarca izledim. Çocukluğumdan beri babamın çektiği filmlerin setlerine giderim. Babam çalışırken çok disiplinlidir ama onun setteki kurallarını biliyorum. Onu çok iyi dinlemen ve neyi istediğini anlaman onunla kolay çalışabilmek için yeterli. Hiç stres olmadan kendi kendime, "Çok basit, sadece babanın isteklerini yapacaksın" diyorum. Aslında hiç zor değil, aksine çok eğlenceli.