kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Önder Bekensir ile Süreyya Yalçın 7 Ağustos’ta Bodrum’da tanıştıkları mekanda evlendiler.

Süreyya da, ben de aynı frekansta insanlarız

İPEK DURKAL GÜNAYDIN
Süreyya Yalçın ile para için evlendiği iddiaları ortada dolaşan Önder Bekensir: İlişkimiz çok hızlı gelişmedi, daha önce olması gerekirdi, geç kaldık. Evlilik sözleşmesi de yaptık..
Eskiden mankenlik yapan işletmeci Önder Bekensir dünyanın sayılı zenginlerinden NATO Müteahhidi Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile yaptığı evlilikle gündemde. Yalçın ile evliliği çok konuşulan Bekensir, hakkında çıkan "Para için evlendi" söylentilerini sert bir dille yalanladı ve "Bu ilişkiden hiç olmadığım kadar eminim" dedi.

*SÜREYYA YALÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Süreyya Yalçın ile nasıl tanıştınız? Dokuz sene önce, Biancha daha Havana Beach iken tanıştık. Süreyya eşinden (Kerem Dürüst) ayrıldıktan sonra Amerika'da görüşmeye başladık. Dostaneydi ama hafif bir flört de vardı. O Türkiye'ye döndü, ben Amerika'da kaldım. Sonra ben de döndüğümde ilişki başladı.

İLİŞKİ BODRUM'DA BAŞLADI

* İlişki Bodrum'da mı başladı yoksa Bodrum'a geldiğinizde sevgiliydiniz de biz mi bilmiyorduk? İstanbul'da görüşüyorduk ama ilişki Bodrum'da başladı.

* Çok hızlı gelişti galiba? İkimizin de başından ilişkiler geçti. Çok hızlı gelişmedi, aslında daha önce olması gereken bir şeydi de biz geç kaldık.

* Ne kadar süre içinde evlenmeye karar verdiniz? Bir buçuk ay içinde.

* Nasıl bu noktaya gelindi? İnsan hisseder ya, budur evleneceğim, çocuklarımın annesi ya da babası olacak olan insan diye, bu duygu ikimize aynı anda geldi.

* Nasıl evlenme teklif ettiniz? Evlenme teklifi olmadı aramızda. Biz aynı anda aynı şeyi konuştuk. Yaşamaya devam ettikçe o kadar çok ortak noktamız olduğunu buluyoruz ki... Şimdi aynı evin içindeyiz; mesela bir espriyi ikimiz aynı anda yakalıyoruz, yanımızdaki insanlar yakalayamıyor. Süreyya ile tamamen aynı frekanstayız. Ben bu ilişkiden hayatımda hiç olmadığım kadar eminim.

* Düğün için özel bir şeyler yapıldı mı? Hayır, bizim planımız aileleri tanıştırıp, yurtdışında bir konsoloslukta sade bir tören ile evlenmekti. Fakat aileler, "Daha çok gençsiniz. Süreyya evlenmiş, sen de nişanlanmış olabilirsin ama biz sizi gelinlik ve damatlıkla görmek istiyoruz" deyince, küçük bir tören yapmaya karar verdik. Aileler ve yakın arkadaşlar katıldı. Masrafları da ben ve ailem karşıladık.

AİLEDEN GELİRİM VAR


* Sanki masrafları eşinizin ailesi karşılamış, siz de para için bu evliliği yapmışsınız gibi yansıtıldı... Bana 'eski manken' diyorlar. Evet, bir dönem mankenlik yaptım ama benim için bir hobiydi. Boğaziçi Üniversitesi'ni bitirdim, ardından Amerika'da işletme okudum, master yaptım. Evlerim, otomobilim, aile şirketimizden gelirim var. Amerika'da bir kulüp ve restoranda ortaklığım devam ediyor. Biancha ve Blacck'te Emre Ergani ile ortağım. Sizin televizyonlarda, filmlerde gördüğünüz kişiler cep telefonumdan beni direkt arayan arkadaşlarım.

HERKESİN PARASI KENDİNE

* Kim mesela? Çok var; Mickey Rouke, futbolcu Trezequete, Paris Hilton, Jennifer Lopez. Böyle 'para için' haberlerini okuyunca tabii ki insanın morali bozuluyor. Ama kendimden eminim. Düzgün bir çocuk olduğum için gerisi önemli değil. Ayrıca herkesin parası kendine, evlilik sözleşmesi denilen bir şey var...