kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İtalyan işadamı ile sürpriz nişan

Tuğba Özay'ın herkesten saklamaya çalıştığı nişanlısı hakkında "Çok mutluyum. Hayatımda kötü giden günlerden sonra rüya gibi bir hayat yaşıyorum" dediği söyleniyor. ..
Geçtiğimiz yıl düzenlenen 'Rulet Operasyonu' kapsamında tutuklanıp, Paşakapısı Cezaevi'nde 167 gün kalan manken Tuğba Özay, özel hayatında 'heyecan verici' bir süreç yaşıyor.

AİLE ARASINDA!
Bir dönem adı aşk dedikodularına karışan Ali Güven ile geçtiğimiz günlerde İtalya'da buluşan Tuğba Özay'ın, Güven'in yakın arkadaşı bir İtalyan'la nişanlandığı ortaya çıktı. İddialara göre Ali Güven; Özay'ı davet ettiği İtalya'da yakın bir arkadaşı ile tanıştırmış. Daha önce ünlü mankenin resimlerini görüp, çok beğenen İtalyan işadamı, Milano'ya gelen Özay'dan çok etkilenmiş ve ikili arasında başlayan arkadaşlık, büyük bir aşka dönüşmüş. Bu gelişme üzerine; 13 yıldan beri İtalya'da yaşayan Ali Güven, kendisiyle aşk yaşadığı düşünülen Manken Tuğba Özay'ı 'arkadaşı için' istemeye gitmiş. Ailesinin de olumlu baktığı bu ilişki, geçtiğimiz günlerde Antalya'da aile arasında yapılan nişanla evliliğe doğru ilk adımı atmış.
Haberin fotoğrafları