kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dede: İlk hedef çeyrek final, ileri

DENİZ DERİNSU - Belgrad
Partizan karşısında zor bir maça çıkacaklarını söyleyen Aragones, "İlk hedefimiz geçen yılki başarıyı tekrarlamak" dedi..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacakları Partizan maçı öncesi Sırbistan'da basın toplantısı yaptı. Partizan'ın köklü bir kulüp olduğunu söyleyen İspanyol teknik adam, "Zor bir maç olacak. Defalarca Avrupa seviyesinde maç oynadılar. Çok saygı duyduğumuz bir ekip. İstanbul'a döndüğümüzde bizi avantajlı hale getirecek herşeyi sahada yapacağız" diye konuştu. Beraberliğin avantaj olacağı fikrini taşımadıklarını söyleyen Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedeflerinin geçen yılki çeyrek final başarısının tekrarı olduğunu belirterek, "Ancak bu başarının da üzerine çıkmamız gerekiyor" dedi. Maldonado'nun, Selçuk'un alternatifi olarak mı Belgrad'a getirildiği yönündeki soruya Aragones, "Gönül isterki 27 oyuncumun hepsini oynatayım. Hiçbirini birbirinden ayırmıyorum. Maldonado'yu da alternatif olarak değil, o pozisyonu hak eden oyunu ortaya koyduğu için kadroya aldım" diye yanıt verdi.

*ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


UĞUR BORAL: ÇEKİNMİYORUZ

İspanyol hoca maç için tahminin sorulması üzerine de, "Futbolda herşey aslında eşit şartlardadır. Sadece ufak farklardır kaybedeni ya da kazananı belirleyen" yorumunu yaptı. Genç futbolcu Uğur Boral da Partizan'ın çok söz edilen taraftarlarından çekinmediklerini belirterek, "Bizim taraftarımız da ateşli. Böyle maçlara alışığız" dedi.
21:15
Galatasaray - Steaua Bükreş
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı (D Spor)
22:00
Partizan - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı (Futbol Smart)