kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘Bacaklarının güzelliği’ günlerdir tartışılan Süperstar, bu kez pantolon-tunikle sahnedeydi.

Süperstar Sortie'de bacak yerine dans şovu yaptı

Mustafa DERYAHAN
Sortie'de konser veren Ajda Pekkan, alışılmışın aksine kapalı bir kıyafetle sahneye çıktı. Süperstar, "Bugün bacak göstermek yok, tesettüre girdim" dedi!..
Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Sortie'de sahne aldı. Konserine yarım saat gecikmeli başlayan ve sahneye beyaz bir kıyafetle çıkan Ajda Pekkan "Bugün bacak göstermek yok. Tesettüre girdim. Havada çok fazla rüzgarlı kendimi yelkenli gibi hissediyorum" diye espri yaptı.

LOCALAR 650 YTL'YDİ
Sortie'yi dolduran binlerce hayranına müzik ziyafeti çeken Pekkan, iki saat boyunca, 'Aylen Öyle' adlı yeni albümündeki şarkıların yanı sıra eski parçalarını da seslendirdi. Ajda Pekkan'ın konserine giriş 150 YTL ve bir içki ücretsizken, masalarda ve localarda oturmak isteyenler 650 YTL ödedi. Konseri izlemek için özel loca tutan Bülent Ersoy ise geceye katılmadı. Ersoy'un locasında şarkıcı Gülşen ve Demet Akalın oturdu. Ajda Pekkan konserini izleyen ünlüler arasında; Selma Türkeş, Ali Gürel, Yurdal-İvana Sert, Eda Taşpınar, Nurettin- Merve-Mina Hasman ve Serdar Ortaç yer aldı.
Haberin fotoğrafları