kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yelken sporuna ilgi duymaya başladığını söyleyen Sibel Tüzün, "Rüzgar ve deniz sesi çok güzel. Hayattan aldığım keyif yaptığım işlere de yansıyor. Bu yüzden sık sık denize açılıyorum" diye konuştu.

Türkiye'de görmediğim ilgiyi 'komşu'da gördüm!

Altıncı stüdyo albümü 'Aç Telefonunu' eylül ayında piyasaya çıkacak olan Sibel Tüzün, bu hafta MTV Türkiye'nin sevilen programı BeniMTV'min konuğu oldu. Programda Eurovision Şarkı Yarışması hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunan sanatçı, yarışmaya İngilizce sözlü bir şarkı ile katılmadığı için pişman olduğunu ve Tarkan'ın Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmesi gerektiğini vurguladı. İşte Sibel Tüzün'ün ilginç açıklamaları:
* Albümü eylüle yetiştirmeye çalıştık ama şarkılardan iki tanesi çoktan bitmişti. 'Aç Telefonunu' ve 'Yaz Aşkı' yaz şarkıları olduğu için sonbahara kalmasın istedik. Bundan sonra strateji olarak düşünebilirim çünkü şarkıların önceden beğenilmesi albüm için insanı gaza getiriyor.
* Müzik hayatımda geriye baktığımda albümden çok, görseller komik geliyor. İlk klibim 'Beni Bağlamaz' Türkiye'de kliplerin 'dünyayı kurtaran adamı'dır.
* Türkiye'de altı albümde yaşadığım ilgiyi, Yunanistan'da bir gecede yaşadım. Yunanistan'la yaptığımız bir prodüksiyon anlaşması var.

TARKAN DA KATILMALI
* Eurovision Şarkı Yarışması, askerlik gibi bir görevdir. Türk pop müzik sanatçısı için zorunludur. Katıldığım için değil, sonuç açısından üzgünüm. Keşke bütün kavgalara rağmen, şarkıyı İngilizce söyleseydim. Sonuç bence çok farklı olacaktı.
* Eurovision'a giden herkes zedeleniyor ama biz gitmeyeceksek kimler gitsin? Zaten sahnede detone olmadan şarkısını söyleyecek taş çatlasın 10 kişiyiz. Biz gitmezsek kim gidecek?
* Bu tür yarışmalara katılarak risk aldığımız doğru ama bu insanlar eğer Tarkan'ı görmek istiyorlarsa bence Tarkan gitsin.