kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İkinci bebek haberi aileyi neşeye boğdu

Önümüzdeki aylarda ikinci kez anne olmaya hazırlanan Jennifer Garner ve eşi Ben Affleck, bebek haberiyle mutluluktan havaya uçtu. İki yaşındaki kızları Violet'e kardeş geleceği için çok mutlu olan Garner'ın tek sıkıntısı hamilelikle başlayan mide bulantıları.....
Onlar her ne kadar bebekleri olacağı konusunda hiçbir açıklama yapmasa da, Ben Affleck'in annesi Chris Affleck geçtiğimiz günlerde ikinci kez babaanne olacağını söyleyerek Ben Affleck-Jennifer Garner çiftinin hayranlarını sevindirdi.

*JENNIFER GARNER VE BEN AFFLECK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Gözlerden uzak yürüttükleri evlilikleriyle Hollywood'da ender yakalanan bir mutluluğa sahip olan çift, Violet'e kardeş geleceği için heyecanlı.

GARNER TECRÜBELİ

Life&Style dergisine konuşan babanne Chris Affleck, "Geçtiğimiz günlerde oğlum ve gelinim bize geldi. Bize mutlu bir haber vermek istediklerini söylediler. Jennifer karnını tutarak 'İkinci bebek yolda' dedi. Hepimiz bu habere çok sevindik" diye konuştu. Garner'ın hamileliğinin çok yolunda gittiğini söyleyen kayınvalidesi, "Sadece mide bulantısı yaşıyor. Bu da çok normal, zaten ilk doğumundan tecrübeli" diyor. 2005 yılında doğan kızları Violet'in büyümesini bekleyen çift yakın dostlarına, "İki çocuğumuz arasında çok fazla yaş farkı olmasını hiçbir zaman istemiştik" şeklinde konuşuyor.
Haberin fotoğrafları