kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
50 jandarma, Balıkesir Sivil Savunma'dan 9 kişilik ekip, Bursa Arama Kurtarma'dan 7 kişilik köpekli arama ekibi ve köylüler önceki günden beri bütün bölgeyi tarıyor.

Kaybolan kız için tüm köy seferber

Mustafa TERZİOĞLU SABAH
Balıkesir'in Beyoba köyünde önceki gün kaybolan 3 yaşındaki çocuğu bulmak için ekipler ile bütün köy arama çalışmalarını sürdürüyor..
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Beyoba köyünde ikamet eden Kerem ve Raziye Durak çiftinin beş çocuğundan en küçüğü olan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak, önceki gün saat 14.00 sıralarında kayboldu. Babasının araması sonuç getirmeyince jandarmaya haber verildi. Zeytinli, Güre ve Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan akşam saatlerinde köye gelen toplam 50 kişilik jandarma timi, kaybolan kız çocuğunu aramaya başladı. Balıkesir Sivil savunma Müdürlüğü'nden 9 kişilik arama ve kurtarma ekibi, Bursa Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nden 7 kişilik köpekli arama ekibi bölgeye gönderildi.

SİYAH CAMLI, 45 PLAKALI ARAÇ
İrem Deniz'in üstünde mavi ve beyaz bir elbise, altında şort bulunduğu ve yalın ayak olduğu öğrenildi. Kardeşleri için gözyaşı döken, Anne Raziye ve baba Kerem Durak'ın soğukkanlı tavırları dikkat çekerken, aramalar sırasında ortalıkta görünmemeleri yetkilileri şüphelendirdi. Bazı tanıklar çocuğun, beyaz renkli siyah camlı 45 plakalı bir araçla kaçırıldığını öne sürdü. 2.5 yıl önce yine Balıkesir'in Savaştepe ilçesine bağlı Karacalar köyünde okula gitmek üzere yola çıkan Tuğçe ve Büşra isimli kuzenler kaybolmuş, aramalar sonunda öldürülmüş halde bulunmuşlardı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Haberin fotoğrafları