kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Madonna estetiğe 100 bin dolar harcamış!

Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone yazdığı 'Life With My Sister Madonna' adlı kitabında, ünlü yıldızın estetik operasyonlara 100 bin $ harcadığını söylüyor..
Önümüzdeki cumartesi günü 50'nci yaşına girecek olan Madonna'nın başı dertten bir türlü kurtulmuyor. Geçtiğimiz günlerde eşi Guy Ritchie'yi beyzbolcu Alex Rodriguez'le aldattığına dair çıkan haberlerin etkisi geçmişken, şimdi de erkek kardeşi Christopher Ciccone'nin yazdığı 'Life With My Sister Madonna' adlı kitap yüzünden zor zamanlar geçiriyor. Kitabında ünlü şarkıcıya dair birçok özel anıya ve bilgiye yer veren Christopher Ciccone, Madonna'nın bugüne kadar birçok kez estetik operasyon geçirdiğini iddia ediyor.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

BIÇAK ALTINA YATTI
"Ben onun neye benzediğini iyi bilirim. Şu anda gördüğünüz Madonna, onun birçok kez bıçak altına yatmış halidir" diyen Ciccone, Madonna'nın bugüne kadar iki kere yüzünü gerdirdiğini, göz kapaklarını kaldırttığını, göğüslerine silikon taktırdığını ve defalarca botoks yaptırdığını söylüyor. Ciccone, ünlü yıldızın bu operasyonlar için 100 bin dolar harcadığını iddia ediyor.
Haberin fotoğrafları