kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Lincoln Süper bir futbolcu"

Yeni Haber
Schalke 04 Kulübü Onursal Başkanı Gerhard Rehberg, ''İnişli çıkışlı bir performans sergileyen Lincoln, özünde süper bir oyuncudur'' dedi...
Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi'nin daveti üzerine Samsun'a gelen Schalke 04 Onursal Başkanı Gerhard Rehberg, Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Rehberg, geçen sezon Galatasaray'ın transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Lincoln'ün iyi bir futbolcu olduğunu ve takımdan ayrıldıktan sonra onun yerini hala dolduramadıklarını söyledi.

Lincoln'ün yerine bu yıl Orlando Engelaar'ı transfer ettiklerini ifade eden Rehberg, şöyle konuştu:

''İnişli çıkışlı bir performans sergileyen Lincoln, özünde süper bir oyuncudur. Bu performansını siz de takip etmişsinizdir. Oynadığı dönemlerde bir hafta süper bir oyun çıkarırken, bir hafta sonra performansı düşer. Ama insan olarak çok hassas ve duygusal bir futbolcudur. Antrenörün sürekli olarak onun sırtını sıvazlaması lazım.'' Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe ile geçen ay bir görüşmesinin olduğunu kaydeden Rehberg, ''Skibbe, Lincoln'ü bu sezon çok iyi
oynatacağını ifade etti'' dedi.

Rehberg, Schalke 04 Kulübü oyuncularından Halil Altıntop ile Kuranyi'nin zaman zaman Türk takımlarına transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de ''Bunların hepsi spekülasyondan ibaret. Bizim her iki oyuncuyla da 2010 yılına kadar sözleşmemiz var. Zaten Halil'le görüşmelerimizde Türkiye'ye gitmek istemediğini söylüyor'' diye konuştu.