kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kenan Doğulu Kuruçeşme Arena konserinde şarkılarını neredeyse ‘sessiz’ söyledi.

Kuruçeşme Arena'da ses işkencesi

Esin ÖVET - MAGAZİN SERVİSİ
Kuruçeşme Arena konserlerine belediye darbesi. Geçen ay Sezen Aksu konserine müdahale eden belediye ekipleri Kenan Doğulu konserinde de sesi kıstırttı. Uygulamaya karşı çıkan organizatör firma belediyeye 14 bin YTL ceza ödedi..
Gnçtrkcll'in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 'Gnçtrkcll 40 C Partileri' önceki akşam Kuruçeşme Arena'da Kenan Doğulu konseri ile son buldu. 13 bin kişinin izlediği konserde Kenan Doğulu saat 24.00'de sahneden inmeyince Sahne ve Çevre Koruma Müdürlüğü görevlileri konser alanına gelerek sesin kısılmasını istedi.

ÖNCE SES KISILDI

Bunun üzerine Kenan Doğulu 24.00'ten sonraki şarkılarını düşük sesle söylemek zorunda kaldı. Ancak izleyenlerin keyfinin kaçtığını gören organizatör şirket, "Bu böyle olmaz" dedi ve sesi tekrar açtı. Belediye ekipleri de organizasyonu yapan Medusa İvent Ajans adına 14 bin YTL ceza kesti. Önceki ay Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser veren Sezen Aksu'da da aynı durumu yaşanmış, belediye ekipleri konser alanına gelip, "24.00'ü geçerse sesi kısarız" demişti. Sahnede olan Aksu'ya durum iletilince Aksu önce işi şakaya vurmuş ardından konserini erken kesmiş ve 24.05'te sahneden inmişti.