kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

38 yaşımdayım aklı başındayım

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN
38'inci doğum gününü Rumeli Hisarı sahnesinde hayranlarıyla kutlayan Sibel Can'a kızı Melisa sürpriz yaptı ve tekneyle Boğaz turu hediye etti. Sibel Can, yaşını saklayan meslektaşlarını iğneledi..
Sibel Can, 38. yaşgününü sahnede hayranlarının önünde kutladı. Doğum günü olan 1 Ağustos'ta hayranlarına Rumeli Hisarı'nda muhteşem bir konser veren Can, İstanbul Draqueens adlı şov grubunun sürprizi ile duygulu anlar yaşadı. İstanbul Draqueens'in sahneye getirdiği pastadaki mumları üfleyen sanatçı, "Çocuklarımla, sizlerle, şarkılarımla bir ömür sahnede olmayı diliyorum" dedi. Konsere gelen fanlarının 'Dünyanın 8. harikası' yazılı pankart açtığı konseri sanatçının eşi Sulhi Aksüt, kızı Melisa Ural, ve modacısı Nur Yerlitaş da izledi.

ANNEYE TEKNE TURU SÜRPRİZİ
Annesini kaybettiğinden beri doğum günü kutlamayı sevmediğini söyleyen Can, "Kaç yaşına girdiniz?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Bazı sanatçı arkadaşlarım gibi yaşımı saklamam. Ben sizlerle hep birlikte büyüdüm. 38 yaşındayım aklı başındayım." Sibel Can, ertesi gün de 13 yaşındaki kızı Melisa'nın sürprizi ile karşılaştı. Tekne kiralayan Melissa annesine Boğaz turu yaptırdı. Can, Boğaz turunda ikinci pastasını üfledi ve pastasını kızının ellerinden yedi..
Haberin fotoğrafları