kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Müjde Budapeşte'de

DENİZ DERİNSU
Kezman ile yollarını ayırdığını bugün açıklaması beklenen Fenerbahçe'nin, yeni ön liberosunu da MTK maçını oynayacağı çarşambaya kadar kamuoyuna duyuracağı bildirildi..
Aurelio'nun R.Betis'e transferinin ardından ön libero arayışına giren Fenerbahçe'de mutlu sona yaklaşıldı. Sarı-lacivertli ekibin yeni ön liberosunun, takım MTK ile oynanacak rövanş maçı için Budapeşte'ye gittiğinde açıklanması bekleniyor. Yabancı bir transfer yapabilmesi için kadrodakilerden birini göndermesi gereken Fenerbahçe'nin bugün Kezman'la yollarını ayırdığını açıklayacağı bildirildi. Sırp yıldızın şu andaki tek talibi Fransa'nın Paris St.Germain takımı...

PSG TEKRAR GELDİ
Sarı-lacivertli yönetimin, ikinci kez kapılarını çalan PSG yöneticileri ile bu kez anlaşması bekleniyor. Fransız kulübü, Kezman ile her konuda anlaşmıştı. Şimdi Sırp yıldızın bonservis bedelinde de 3-4 milyon euro seviyesinde bir rakama uzlaşma sağlanması bekleniyor. Olmazsa PSG kiralama formülünü gündeme getirecek. Bu iş çözüldükten sonra sıra yeni ön liberonun kesinleşmesine gelecek. Fenerbahçe'de bu konuda şu ana kadar birçok isim gündeme geldi. Kanarya, Xabi Alonso, Colsa, Albelda ve Marcos Senna ile temasa geçti.

GÖNÜLLERDE ALONSO
Fenerbahçe cephesinde en çok istenen ön libero Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso... Şu ana kadar iki kulüp arasında yapılan pazarlıklarda Liverpool 20 milyon euronun altına inmedi; F.Bahçe en son 16 milyon euroya çıktı. A.Villa'dan Barry'yi almak için kaynak yaratmaya çalışan Liverpool, bu konuda fazla zamanı kalmadığı için biraz fiyat kırmak zorunda kalabilir. Listedeki ikinci güçlü isim ise Colsa... F.Bahçe hem bu oyuncunun kendisiyle hem de kulübü R.Santander'le büyük ölçüde anlaştı.

ALBELDA-SENNA SÜRPRİZ
Gündemdeki diğer oyuncular ise Valencia'dan Albelda ile Villarreal'dan Senna... Bu oyuncular için girişimler yapıldı. Ama F.Bahçe, öncelikle Aragones'in istediği Xabi Alonso'yu kadrosuna katmak istiyor.