kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Milli Takım kampındaki sakatlığından kurtulan Emre, ilk MTK maçının son 15 dakikasında forma giymiş ve kısa süre içindeki performansıyla beğenilmişti.

Emre, Dede'nin jokeri

OĞUZ YÖRÜK
Fenerbahçe'nin hocası Luis Aragones, ilk MTK maçında ısındırmaya başladığı yıldız oyuncuyu, özellikle orta sahada zorlanacakları karşılaşmalarda 'kilit adam' olarak kullanmayı planlıyor..
F.Bahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu, sonradan oyuna girdiği MTK Budapeşte maçında sadece 15 dakikada göz doldurmuştu. Şu anda hızla form grafiğini yükselten yıldız oyuncu, teknik direktör Aragones'in gönlünü fethetmeyi de başardı. İspanyol teknik adam şu ana kadar Emre'nin dahil olduğu bir taktik çalışma bile yaptırmadı ama kendisini ilk onbirde düşündüğünü Emre'ye bizzat söyledi.

*EMRE BELÖZOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ALEX'İN ALTERNATİFİ
Özellikle orta sahada zorlanacakları maçlarda Emre'yi bu bölgenin kilit adamı olarak düşünen Aragones, yıldız futbolcuyu oynatmak için, zaman zaman forvet sayısını bire indirecek, bazen Selçuk'u, bazen Uğur'u kesecek. Ayrıca sezonun ilerleyen haftalarında Alex'in oynayamayacağı maçlarda da maestro görevini Emre üstlenecek. Kısacası Emre, Dede'nin jokeri olacak.