kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

G.Saray'da Halil sesleri

Yeni Haber
Transferde rotayı gurbetçi oyunculara çeviren Cimbom, Sochaux'lu Mevlüt'ten sonra Schalke'nin Türk yıldızı Halil Altıntop için de harekete geçti ve takımında yedek kalma tehlikesi yaşayan bu futbolcuya kapısını ardına kadar açtı .

Transferde yeniden hareketli günler geçirmeye başlayan G.Saray, Avrupa'daki lejyonerlerimize bir bir kanca atmaya başladı. Cimbom, Fransa'nın Sochaux takımında forma giyen Mevlüt Erdinç'ten sonra bir Türk yıldızı da transfer gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekip eski göz ağrısı olan Schalke'li Halil Altıntop için tekrar girişimlere başladı. G.Saray, Schalke'deki yıldız golcü bolluğu nedeniyle kulübeye mahkum olma tehlikesi yaşayan Halil'e "Orada yedek kalman doğru olmaz. Bize gelirsen kral gibi olursun" mesajı gönderdi.

G.Saray'ın transfer listesindeki yabancı forvetlerin maliyetinin yüksek olması nedeniyle gurbetçilere yönelme stratejisini benimsediği belirtilirken, gündemdeki iki yerli olan Mevlüt ve Halil'den birini tercih edeceği öğrenildi. Daha önce de çeşitli dönemlerde G.Saray'dan teklif alan Halil Altıntop'un, son öneriye sıcak baktığı belirtildi. Başarılı futbolcunun, "Schalke'de mutluyum ama açık konuşmak gerekirse, burada yedek kulübesinde oturmaktansa ilk 11'de oynayacağım takıma gitmeyi tercih ederim" dediği kaydedildi.

FOTOMAÇ