kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yenmeyi unuttu

Yaşar Yalçın
Almanya'da 1860 Münih ile yenişemeyen Galatasaray, yurtdışı kampındaki 6. hazırlık maçında 4. beraberliğini aldı. Cimbom sadece ilk karşılaşmada Homberg'i devirmişti..
Yeni sezon öncesi hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da sürdüren Galatasaray, bu ülkedeki ikinci hazırlık maçında 1860 Münih ile 0-0 berabere kaldı. İlk hazırlık maçında Hoffenheim'e 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar, 1860 Münih karşısında zaman zaman etkili oynamasına rağmen sonuca gidemedi. Cimbom böylece yurt dışında kampındaki 6. hazırlık maçında 4. beraberliğini aldı. Sadece ilk karşılaşmasında Homberg'i deviren Galatasaray adeta yenmeyi unuttu.

*MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


BARIŞ DİREĞE TAKILDI
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 1860 Münih karşısında forvette Yaser ve Nonda'ya ilk 11'de görev verdi. Orta sahayı ise Hasan Şaş, Ayhan, Mehmet Topal ve Arda'dan oluşturdu. İlk 45 dakikada topa daha çok hakim olan Cimbom, sağ kanadı Şaş ve Barış ikilisiyle etkili kullandı. Ev sahibi takımın Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Berkant Göktan ve Di Salvo ile geliştirdiği atakları başarılı savunmasıyla geçiştiren Galatasaray, 39'da Barış'ın sert şutunun direkte patlamasıyla gole çok yaklaştı. Galatasaray ikinci devrede bir türlü istediği oyunu ortaya koyamadı. Çok fazla oyuncu değişikliklerinin de yaşandığı bu yarıda iki takım oyuncuları da maça konsantre olmakta zorlandı. 75. dakikada Berkant'ın pasında Hollebas uygun pozisyonda kaleci Aykut'a takıldı. Galatasaray ise etkili gol pozisyonları üretmekten çok uzaktı. Zevksiz ve tatsız geçen karşılaşma başladığı gibi sona erdi: 0-0.