kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Pekin günlüğü

Ha gayret Eşref, olacak bu iş
Olimpiyat hazırlıklarını Erzurum'da antrenör Artun Talay yönetiminde sürdüren milli çekiççimiz Eşref Apak, son antrenmanında 76.43'lük derecesi ile umut verdi. Daha önce 78.50'i yi geçemediği takdirde Pekin'e gitmeyeceğini açıklayan Apak'ın, yarın Ankara'ya döneceği ve 11 Ağustos'ta da Pekin'e gideceği öğrenildi.

CAS'tan FIFA'ya ek süre
Olimpik futbol ile ilgili olarak FIFA ve kulüpler arasındaki çekişmeyi karara bağlayacak olan Uluslararası Futbol Mahkemesi (CAS), FIFA'ya savunma için erdiği süreyi bu gece 21.00'e kadar uzattı. Uluslararası takvimde olmadığı iddiasıyla futbolcularını olimpiyatlar için milli takımlarına göndermek istemeyen kulüpler CAS'a başvurmuştu. CAS yetkilileri kararı Çarşamba günü vereceklerini söylediler.

Balıktan korkan yüzücü
İngiltere adına yüzecek olan David Davies, Shunyi Olimpik Kürek ve Kano Parkı'ndaki gölde yapılacak olan yarıştan endişe duyduğunu açıkladı. "Büyük bir balık görürsem korkarım" diyen Davies, "Onlar ne insan, ne de aramızda dolaşıyorlar ve farklılar. Pullu ve yüzgeçli herşeyden uzak durmaktan hoşlanırım. Güney Afrika'daki 10 km yarışında da çok sinirliydim. Hatta antrenörüme, '100 metrede bir balık görürsem yarışı bırakırım' dedim" ifadesini kullandı.

ABD, Rusya'yı da devirdi
Olimpiyatlara Macao'daki turnuvada hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri Basketbol Takımı, dün de son Avrupa Şampiyonu Rusya'yı 89-68 mağlup etti. ABD'de Kobe Bryant 19 sayı, Carmelo Anthony 17 sayı, 7 ribaund ve Dwayne Wade de 16 sayı, 7 ribaundla etkili olurken, LeBron James 10 sayıda kaldı.