kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Seriç'in sözleşmesini feshettik, ama...

Yeni Haber
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, yabancı oyuncu kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Seriç'in sözleşmesini feshettiklerini, ancak Gordon Schildenfeld'i takımdan gönderdikten sonra bu futbolcuyu yeniden kadroya dahil edeceklerini belirterek, ''Seriç'in takımımızla ilişkisi kesilmedi, takımla devam ediyor'' dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sinan Engin, Seriç'in bu anlamda Beşiktaş Kulübü'ne jest yaptığını ve yabancı oyuncu kontenjanının boşaltılması için beklemeyi kabul ettiğini bildirdi.

Engin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Seriç'in sözleşmesini feshettik. Ancak bunun sebebi henüz Gordon'u kontenjandan boşaltamamamız. Seriç'in takımımızla ilişkisi kesilmedi ve takımla devam ediyor. Bizim oyuncumuzdur. Dolayısıyla Gordon'u gönderdiğimiz an tekrar sözleşmesini yapacağız.''

Bu arada Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada da, ''SPK'ya bildirdiğimiz üzere profesyonel futbolcumuz Antony Seriç ile kulübümüz arasındaki sözleşme devam etmekte olup, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle federasyon nezdindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi şu an için iptal edilmiştir. Seriç, takımımızla birlikte çalışmalarına eksiksiz olarak devam etmektedir'' denildi.