kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SERIC

İki transfer, iki bomba

FATİH DOĞAN
Schildenfeld'i yollayamayan Beşiktaş, Seric'i UEFA Kupası kadrosuna yazamadı; bir diğer yeni transfer Sivok Çek basınına "Ödemelerde gecikme olursa giderim" dedi..
Beşiktaş'ta yabancı krizi yaşanıyor. Gordon Schildenfeld'i gönderemeyen Kartal, Seric'i UEFA kadrosundan çıkarmak zorunda kaldı. UEFA Kupası'nda Siroki Brijeg ile oynanacak maç için UEFA'ya futbolcu listesini gönderen siyah- beyazlılar, yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle Seric'i yazamadı. 2 milyon euro bonservis ödenen Schildenfeld "Gitmem" deyince fatura Seric'e çıktı. Hırvat futbolcu gönderilirse Seric'in kadroya ekleneceği kaydedildi. Durumdan haberdar olan Seric'in moralinin çok bozulduğu öğrenildi.

SİVOK'TAN İMALI UYARI
Bir diğer yeni transfer Tomas Sivok ise Çek Cumhuriyeti'nin Sport gazetesine konuştu. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söyleyen Sivok, geçmişte bazı Çek oyuncuların Türkiye'de parasını alamadığı hatırlatılınca, "Ödemem gecikirse sözleşmemde serbest kalacağıma dair bir madde var. Ayrıca şu ana kadar ilk taksidimi alamadım" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları