kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Herkes kendinden bir şeyler bulacak

* Biz sizi Köprü'de valinin kızı olarak tanıdık. Biraz kendinizden bahsetmenizi isteyeceğim.
Mimar Sinan Devlet Konservatuarı'nda Keman Bölümü'nde okudum. TÜRVAK'ta Sinema-Oyunculuk eğitim aldım. İstanbul Repertuar Tiyatrosu diye bir grup kurduk ve orada 'Sevgili Sevgilim' oyununu oynadık. Ardından 'Köprü' dizisi oldu zaten. Vali Recep Yazıcıoğlu'nun kızını oynadım.

* 'Talih Kuşu'nda izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?
Aslında içinde durum komedileri olan, aile dramı ya da aile komedisi diyebileceğimiz bir dizi olacak. Sosyolojik olarak neredeyse varoş ve zengin iki ailenin hikayesi var.

* Köprü'de sert bir rolde görmüştük sizi. Burada canlandırdığınız Cansu nasıl biri?
Cansu, babası olmadığı için annesini, babaannesini ve kardeşini çalışarak geçindirmeye çalışıyor. Bir süre sonra kendini istemediği bir aşk içinde bulacak.

* İzleyici canlandırdığınız karakteri sever mi sizce?
Cansu, duruşu biraz sert olmasına rağmen eğlenceli bir karakter aslında. İzleyicinin seveceğini düşünüyorum. İnsanlar diziyi izlerken kendilerinden bir şeyler bulacaklar. Sıcak ve sürükleyici bir hikaye anlatıyoruz.

* Bildiğim kadarıyla ilk başrolünüz... Heyecan var mı?
Ben bu duruma öyle bakmıyorum. Fazla sahnem olduğu için kendimi daha çok geliştirebileceğimi düşünüyorum. Bu sorumluluğun altına girmek benim için tabii ki kolay değil. Ama çalıştıkça güzel oluyor, daha da güzel olacak.