kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARAGONES MEMNUN... İspanyol hoca, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklerine kadar olan süreçteki futboldan memnunum. Bu MTK maçı öncesi sevindirici. Sistemden çok oyuncuların sahadaki durumu önemliydi benim için" dedi.

Krallar iş başında

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe, MTK maçı öncesi son provada Shaktar'ı Semih&Güiza ile devirirken, futbol kalitesi vasattı.....
Avusturya kampını Shaktar maçına taşıyan F.Bahçe'nin yüzü gülüyor. Aragones'in istediklerini dün akşam büyük ölçüde sahaya yansıtabilen sarı lacivertliler, kazanırken taraftarlarını da mutlu etti. İspanyol çalıştırıcı iki forvetli sistemi, taraftarların daha fazla gol umudu taşımalarını sağladı. Belki de kariyerinin en çok çalıştığı hazırlık dönemi sonrası Alex ve Semih'in prese yardımcı olmaları açık vermenin önüne geçti. Savunmanın önündeki tek isim Selçuk da sağı solu iyi toparlayınca hazır bir rakip olan Shaktar karşısında F.Bahçe başarılı bir tablo sergiledi. İlk yarıda bazı net pozisyonlarda tereddüt yaratsa da Güiza'nın gücü ve aklı faydalı olacağını gösterdi. Semih'le de kesinlikle iyi anlaştı. Tek soru işareti hakemle biraz fazla oynuyor gözükmesiydi.

ÖNCE NÖBETÇİ, SONRA GOLCÜ!
İlk yarıda Güiza (37-40) ile 2 net pozisyon kaçıran F.Bahçe 46'da 'Nöbetçi' kralı Semih'le golü buldu. Uğur'dan gelen topu şık vuruşla ağlara gönderen Semih sezonu da açmış oldu. 56'da Semih'in vuruşu savunmadan sekti, topa gelişine vuran Guiza da İstanbul'da siftah yaptı: 2-0. F.Bahçe değişiklikler sonrası gevşedi, 84'te Brandao maçın sonucunu ilan eden isimdi: 2-1.