kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

atv'nin başına yakında 'Talih Kuşu' konacak!

MUSTAFA KIZIL / MAGAZİN
atv çok yakında yeni bir dizi daha ekrana sürecek: 'Talih Kuşu'... Ozan Dağgez ve İpek Karapınar'ın rol aldığı dizi, bir piyango biletiyle yaşamları değişen insanların öyküsünü komik bir dille anlatıyor..
atv'nin yeni dizisi 'Talih Kuşu' çok yakında başlıyor... Dizide başrolleri, 'Kızlar Yurdu' ve 'Sana Mecburum' dizilerindeki performansıyla dikkatleri çeken Ozan Dağgez ve 'Köprü' dizisinde valinin kızını oynayan İpek Karapınar paylaşıyor. 'Talih Kuşu' piyango biletiyle yaşamı bir anda değişen insanların öyküsünü kimi zaman duygusal kimi zamansa komik bir dille ele alıyor. Atilla Cengiz'in yönettiği, çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen dizinin kadrosunda Ayşe Kökçü, Cihat Tamer, Suna Selen, Ercan Yazgan gibi tecrübeli oyuncular da yer alıyor.

SİZE DE ÇIKABİLİR!
'Size de çıkabilir'... Pek çoğumuz bu cümleyi hayatımız boyunca milyonlarca kez duymuş ama pek de inanmamışızdır değil mi? Peki ya çıkarsa? Para mutluluk getirir mi? Gelen onca para ile hayatınızın kontrolü elinizden çıkabilir mi? 'Talih Kuşu' bu soruların yanıtını arayan, sıcacık, keyifli bir romantik komedi... İşte konusu: Babaanne Döndü yıllar önce Tellioğlu adlı bir müteahhite kaptırdığı arazi yüzünden yine Dursun Dede'ye söylenmektedir. Ancak o gün Döndü'nün torunu Cansu'ya farklı sürprizler sunacak ve hayatı tümüyle değişecektir. Bir piyango bileti, onları çok farklı maceralara, insanlara, hatta aşka uzanan bir yolculuğa çıkaracaktır. Cansu ve ailesi karşılarına çıkan güçlüklere rağmen birarada kalmayı ve her bir aile ferdinin hayallerini gerçekleştirmeyi başarabilecekler midir?