kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En samimi Fenerbahçe'ydi

4 yıllık sözleşmeyi imzalayıp, resmen sarı-lacivertli renklere bağlanan Emre Belözoğlu, "Birçok teklif aldım. En samimisi F.Bahçe'den geldi. Bu camiaya layık olmaya çalışacağım" dedi..
Fenerbahçe, daha önce anlaştığı Emre Belözoğlu ile resmi sözleşme imzaladı. 4 yıllık imza atan tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli kulüpten yıllık 3.5 milyon dolar alacak. Emre, törene 5 numaralı Fenerbahçe formasıyla katıldı. Yıldız futbolcu, imza töreninin ardından stada geçerek, basın mensuplarına poz verdi. Bu arada, başkan Aziz Yıldırım, Emre'ye taraftar kartı hediye etti.

"EN DOĞRU TERCİHİ YAPTIM"
Yıldız oyuncu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, kendisine birçok teklif geldiğinin altını çizerek, "Ama en samimisi F.Bahçe'den geldi. F.Bahçe'yi seçmenin en doğru tercih olacağına inandım. Ailem ve sevdiklerimin onayını aldım; tercihimi yaptım. Bu camiaya layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

"UMARIM BENİ SEVERLER"
F.Bahçe'yi tercih etmesine herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyleyen Emre, sarılacivertli taraftarlar konusunda da "Onlara layık olmak için uğraşacağım. Bu camiaya büyük hizmetler verip, futbol hayatımı burada noktalamak istiyorum. Sabır ve anlayış bekliyorum. Umarım beni severler. Oynadığım her takıma kanımın son damlasına kadar hizmet ettim burada da farklı olmayacak" dedi.