kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Broadway Müzikali provaları tam gaz

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Hande Yener, Burak Kut, Meyra, Pamela, Irmak Ünal ve Fadik Sevin Atasoy'un oynadığı 'Rock On Broadway Müzikali, 14 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'da sahnelenecek..
Geçen yıl 'Rock Müzikalleri' adıyla gerçekleştirilen ve büyük beğeni kazanan projenin devamı niteliğinde olan 'Rock on Broadway' müzikalinin provaları devam ediyor Burak Kut, Pamela, Meyra, Irmak Ünal, Fadik Sevin Atasoy ve konuk şarkıcı olarak Hande Yener'in sahne alacağı müzikal 14 Ağustos'ta Avea ve Hitt Production ortaklığıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek.

DÜNYA ÇAPINDA
Nurcan Karaca'nın proje danışmanlığını üstlendiği müzikalin provalarında özellikle Irmak Ünal'ın komplike dans gösterisi ve Fadik Sevin Atasoy'un performansı beğeni topladı. Farklı kulvarlarda olmalarına rağmen müzikal bir geçmişe sahip gerçek sanatçıları biraraya getirmeye çalıştıklarını söyleyen proje mimarı Nurcan Karaca sözlerine şeyle devam etti: "Repertuvar dünya çapında, dolayısıyla bunu yorumlayacak isimlerin de dünya çapında güçlü olması gerekiyordu." Projenin beğenilmeme ihtimali olmadığını söyleyen Karaca, "Geçen sene yaptığımız müzikal çok büyük beğeni gördü. Bunun üzerine devam ettirme kararı aldık. İki aydır her gün tek bir gece için çalışıyoruz. Umarım bu emeğimize değer" dedi.
Haberin fotoğrafları