kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Osman Yağmurdereli

Ziyaretçi korkusu 'komada' dedirtti

MAGAZİN
Yağmurdereli için ailesi, hastaneye akın olmaması için "ziyaretçi yasak" kararı aldırdı. Bu durum "komada" söylentisine yol açtı..
Yakalandığı kalın bağırsak kanserini 2006'da yenen Osman Yağmurdereli, yaklaşık bir ay önce yeniden rahatsızlanarak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak ünlü yapımcı bu kez safra kesesinde meydana gelen enfeksiyon için hastaneye yattı. Yağmurdereli'nin hastanede uzun süre kalması, "ünlü yapımcı komada" söylentisine yol açtı. Üstelik Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hastaneye yaptığı ziyaret, dedikoduların gerçek olarak algılanmasını sağladı. Ailesinin ve yetkililerin sorulara sadece "Komada değil" cevabı vermesi ise kafaları iyice karıştırdı. Fakat gerçek sonunda anlaşıldı. Yağmurdereli'nin komada olmadığı; safra kesesindeki enfeksiyon tedavisinin uzun sürmesi nedeniyle hastanede kalış süresinin uzadığı açıklandı. Enfeksiyon temizlenip ünlü yapımcının safra kesesine stent takıldı.

YARIN TABURCU OLACAK
Ailesi ve doktorlarının, geniş bir çevreye sahip olan Osman Yağmurdereli'nin ziyaretçi akınına uğramasını engellemek için hastaneye yatırıldığı ilk gün "ziyaretçi yasak" kararı alması, koma söylentilerinin çıkış kaynağı oldu. Ziyaretçiler arasında ayrım yapılamayacağı için böyle bir karar alınması "Komada olduğu için ziyaretçi kabul etmiyorlar" söylentisini yaydı. Osman Yağmurdereli, yarın hastaneden taburcu olacak. ünlü yapımcı 15 gün evinde dinlenip tekrar işlerinin başına geçecek.