kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sessiz final

Galatasaray, Almanya kampındaki son hazırlık maçında Belçika ekibi Gent karşısında eksik ve yorgundu. Cimbom, üst üste üçüncü beraberliğini alırken Ayhan 75'te kırmızı kart gördü..
Galatasaray, ilk yurtdışı kampının son hazırlık maçında Belçika ekibi Gent ile golsüz berabere kaldı. Savunmanın göbeğinde Emre Aşık ile görev yapan Emre Güngör ilk devrenin tam ortasında sakatlandı; yerini Murat'a bıraktı. Sarı-kırmızılı futbolcular, karşılaşmada kampın yorgunluğunun izlerini hissettirirken son transfer Meira dışında sakatlığı bulunan Kewell, Linderoth, Servet ile sabah idmanında sakatlık geçiren Arda ve Mehmet Topal'ın kadroda olmamaları da futbolu olumsuz etkiledi.

İKİ NET POZİSYON, O KADAR
İlk yarıda 20. dakikada Ayhan, 31'de Ümit Karan ile iki net pozisyonu değerlendiremeyen sarı-kırmızılılar, 22'de Emre Güngör'ün sakatlık geçirip kenara geldiği anlarda üçe bir gelişen Gent atağını genç oyuncu Mehmet Güven'in zamanında araya girmesi sayesinde kornerle savuşturdu. İkinci yarıda karşılıklı cılız ataklar ve kimi zaman sertleşen bir mücadele izlendi. Oyuna giren Yaser, Ferdi ve Erhan da maça fazla hareket getiremedi. 75'teki Galatasaray atağında Ayhan'ın topun kontrolunu kaybedip rakibine arkadan tekme atarak kırmızı kart görüşü de büyük ölçüde yorgunluğun eseriydi.

GALATASARAY - GENT: 0-0
STAT: SG Wattenscheid Stadion
SARI KARTLAR: Yaser (70)
KIRMIZI KART: Ayhan (75)
GALATASARAY: Aykut * * * (Dk.46 Orkun **) - Sabri ** (Dk.72 Ferdi *), Emre Güngör ** (Dk.25 Murat Akça **), Emre Aşık **, Volkan * (Dk.46 Hakan Balta **) - Aydın
(Dk.61 Erhan **), Mehmet Güven **, Barış **, Ayhan ** - Ümit **, Nonda ** (Dk.46 Yaser *)
GENT: Jorgacevic ** - Smoje **, Thijs **, Randall **, Thompson ** - Duarte *, Olufade **, Rosales *, Gonzalez ** - Lwubijankic *, Grondin **
Haberin fotoğrafları