kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İsmail Hacıoğlu - Bennu Yıldırımlar - Şencan Güleryüz - Köksal Engür

Aile olabilmek için cinayet işlenir mi?

MUSTAFA DERYAHAN - MAGAZİN
Bennu Yıldırımlar, Köksal Engür, İsmail Hacıoğlu ve Kürşat Alnıaçık'ın başrol oynadığı, 'Gökten Üç Elma Düştü', sloganı ile tartışma yaratacak..
Kültür Bakanlığı'nın desteklediği filmler arasında yer alan ve yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in üstlendiği 'Gökten Üç Elma Düştü' isimli sinema filminin tanıtımı, önceki gün Ağaoğlu Mycity Otel'de gerçekleşti. Basın toplantısına; filmin genel koordinatörü Şencan Güleryüz'ün yanı sıra başrol oyuncuları Bennu Yıldırımlar, İsmail Hacıoğlu ve Köksal Engür katıldı. Filmin bütçesinin bir milyon dolar olduğunu belirten Şencan Güleryüz, oyunculara güvenini şöyle ifade etti:

OYUNCULARIMIZ ÇOK İYİ
"Filmin oyuncu kadrosunu seçerken çok dikkatli davrandık. Bunun için en iyi kadronun bizde olduğunu söyleyebilirim. Filmi sesli çekiyoruz. Bennu Yıldırımlar, İsmail Hacıoğlu, Köksal Engür ve Kürşat Alnıaçık 'Gökten Üç Elma Düştü'nün başrol oyuncuları."

HEM GERÇEK, HEM İLGİNÇ
'Gökten Üç Elma Düştü'nün şubat ayında vizyona gireceğini ve İstanbul Film Festivali'ne katılacaklarını ifade eden Şencan Güleryüz, konu hakkında şu bilgileri verdi: "Filmin hikayesi hem gerçek, hem de enteresan. Bir hırsız yıllar sonra dedesine gelir. Aynı apartmanda oturan hayat kadını da vardır. Bunların hayatları bir şekilde kesişir ve ortak bir cinayet işlemek zorunda kalırlar. Filmin sloganı da; 'Aile olabilmek için bir cinayet işlenir mi?' oldu." 'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Fikret' karakteriyle tanınan Bennu Yıldırımlar, filmde 'Nilgün' isimli hayat kadınını canlandırıyor. İsmail Hacıoğlu evden kaçan hırsız 'Ali', Köksal Engür ise emekli asker Recep rolünü oynuyor.