kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ÜZÜLMEZ

Sağlam askerlerdi!

EMİR SOMER
Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın af umutlarını kapattığı İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in genç teknik adam için ne kadar önemli isimler olduğunu rakamlar kanıtladı..
Avusturya kampının ilk gününde kavga eden İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için artık geri dönüşün mümkün olmadığı bir gerçek... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın af umutlarını tamamen bitirdiği iki futbolcu geçen sezon gösterdikleri performansla genç teknik adamın en önemli askerleri olmuştu. Toraman ve Üzülmez, geçen yıl Beşiktaş'ın en fazla ter döken oyuncularıydı. Toraman, Beşiktaş forması ile 45 resmi maça çıkarken, Üzülmez ise 47 karşılaşmada oynamış ve siyahbeyazlı takımın en fazla maçta forma giyen oyuncusu unvanını almıştı. Ayrıca Toraman, performansıyla son 4 sezonda Beşiktaş forması ile en fazla mücadele eden oyuncuların arasında yer almayı da başarmıştı.

FAYDA MI, ZARAR MI?
Sağlam da, geçen sezon 31 lig maçında da ilk 11'de mücadele etme başarısını gösteren iki oyuncuya her zaman destek olmuş, özellikle yaşı bir hayli ilerleyen Üzülmez'e arka çıkmıştı.
Şimdi bütün bu rakamlar, Sağlam'ın en iyi askerlerini kaybettiğini gösterirken, akıllara da şu soruyu getiriyor: "Sezon öncesi yaşanan 'terlik kavgası' ve siyah- beyazlı kurmayların bu konuda verdikleri karar, önümüzdeki sezon şampiyonluk kovalayacak olan Beşiktaş'ın yararına mı, yoksa zararına mı olacak?"
Haberin fotoğrafları