kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Okuyup, doktor olacak!

Fenerbahçe'de idmanların neşe kaynağı haline gelen Semih Şentürk, dün de ÖSS'de başarılı olduğunu söyleyip, "Tıp okuyacağım" diyerek herkese takıldı..
Avusturya kampına katılmasıyla Fenerbahçe'de idmanların da neşesi haline gelen Semih Şentürk, sonuçları açıklanan Öğrenci Seçme Sınavı'nda başarılı olmanın sevincini yaşıyor. Dün sabahki antrenman sonrası takım arkadaşlarının tebriklerini kabul eden sarı-lacivertli futbolcu, "Çok büyük puan aldım, moralim düzeldi. Tıp okuyacağım" diyerek herkese takıldı. ÖSS sınavına milli takım kampında iken giren Semih, EURO 2008'in kendisine uğurlu geldiğini tekrarlayarak, "Şimdi hedefim milli takımdaki başarımı yeni sezonda Fenerbahçe'de de sürdürmek" dedi. Kamptaki ilk hazırlık maçı olan Swindon Town ile 1-1 berabere kalarak ayrılmalarının da önemli olmadığını dile getiren Semih, "Adı üstünde bu bir hazırlık maçıydı. Ağır idmanların ardından oynamak kolay değil. Üstelik tamamen yeni bir oyun anlayışı ile oynadı arkadaşlar. Zaman bizim lehimize. MTK Budapeşte maçına kadar tam olarak hazır hale geliriz" ifadesini kullandı.

ARAGONES'TEN TEBRİK

Öte yandan teknik direktör Aragones idman sırasında Semih ve Uğur Boral ile ayaküstü sohbet edip, milli takımdaki performanslarından dolayı iki futbolcusunu tebrik etti. Aragones'in Semih'e, "Milli Takım'daki performansını burada daha da yukarı çekmek için çalışacağız" dediği belirtildi.