kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cimbom'un golleri iki genç yıldız adayından geldi. Hem Yaser, hem de Erhan attıkları gollere çok sevindi.

Cimbom'dan ter idmanı

G.Saray, ilk hazırlık maçında zayıf Homberg'i rahat geçti: 2-0. Sarı-kırmızılıların golleri; Kartal'dan transfer edilen Yaser Yıldız'dan ve PAF takımın golcüsü Erhan'dan geldi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cimbom'dan ter idmanı
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Homberg'i 2-0 yendi. Kuzey Rhein Bölgesel Ligi'nde mücadele eden zayıf rakibi karşısında çok üstün bir futbol oynayan sarı-kırmızılılar galibiyete kolay ulaştı. Maçın 30. dakikasında Kartalspor'dan transfer edilen Yaser Yıldız perdeyi açtı. Ümit Karan'ın şık pasına hareketlenen genç futbolcu, ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. 43. dakikada Lincoln, kazanılan penaltıyı dışarı attı. 64. dakikada sol çizgiye inen Barış topu Erhan'a çıkardı. Genç oyuncunun sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruş ağlarla buluştu: 2-0.

BARIŞ STOPERDE
Öte yandan teknik direktör Michael Skibbe, savunma oyuncularının yokluğunda PAF takımının golcüsü Erhan Şentürk'ü defansın sağında, esas mevkii orta saha olan Barış Özbek'i de stoperde görevlendirdi. Aynı şekilde, ön libero Mehmet Güven de dün stoper olarak görev yaptı.
Haberin fotoğrafları