kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şampiyonluk zamanı

CEVAT KOL
Kadro iskeleti adeta baştan kurulan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, futbolcular arasındaki uyum döneminin olumlu geçtiğini belirterek, "Şampiyonluk süreci başlamıştır" dedi ..
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal gelecek sezon için umutlu konuştu. Yapılan 19 transferle adeta baştan kurulan bordo-mavili takımın hazırlık dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Şampiyonluk süreci başlamıştır" diyerek yıllardır özlem içinde olan taraftarlara sevindirici mesajlar verdi. Hedeflerinin belli olduğunu kaydeden Yanal, "Avrupa kupalarına katılmak, milli takımlarda çok oyuncu bulundurmak, herkesin ilgisini çekecek, izlemek isteyeceği bir takım yaratmak amacımız olacak. Trabzonspor'un kriteri şampiyonluklar yaşayacak bir kadronun oluşumudur. Bu süreç başlamıştır. Şampiyonluğa ulaşacak, merdivenleri tek tek çıkacak bir takım yaratılmıştır" dedi.

UYUM SORUNU YOK
Futbolcular arasındaki uyum döneminin olumlu geçtiğini vurgulayan Yanal, "Bir takımı beraber oynayacak seviyeye taşımak farklı, sosyal anlamda tamamlamak ayrı şeylerdir. Biz şu ana kadar bu bakımdan herhangi bir sorunla karşılaşmadık" ifadesini kullandı. Kampta yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren tecrübeli çalıştırıcı, "Takım oyununa hizmet edecek ön çalışmalar üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Futbolcuların tatil dönüşü durumları oldukça iyiydi. Ölü dönemde hepsi verdiğimiz programları belli ki uygulamış. Yeni transferlerimiz de iyi durumda" diye konuştu.

TARAFTARLAR MUTLU EDİYOR

Yanal, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle zaman zaman zorlandıklarını belirterek şunları söyledi: "Ama bu bir sorun değil. Camianın bu sezon bizden beklentisi ve umudu oldukça üst seviyede. Bunun bilincindeyiz."