kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Flamini İstanbul sefasında
Arsenal'den AC Milan'a transfer olan yetenekli Fransız futbolcu Mathieu Flamini hafta sonu Reina'da eğlenenler arasındaydı. Mekana tekne ile gelen Flamini, gece kulübünde uzun süre eğlendi. Reina'ya gelen her ünlü gibi boğaza hayran kaldığını belirten yıldız futbolcu, daha sonra yine tekne ile kulüpten ayrıldı.

Aktaş: Hasan Doğan'a adıyoruz
Yunanistan'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı yurda döndü. Atina'dan gelen kafilede yer alan Federasyon Başkanı Oktay Aktaş, ikinci olan milli takımın üstün bir başarı gösterdiğini söyledi. Aktaş, "Hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hasan Doğan'ı rahmetle anıyoruz. Bu ikinciliği rahmetli Hasan Doğan'a adıyoruz. Nur içinde yatsın" diye konuştu.

Kirita'yı Bursaspor kaptı
Ankaragücü ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Stelian Kirita, Bursaspor ile anlaştı. Kocaeli ve Konya'nın da kadrosuna katmak istediği Rumen futbolcu Bursaspor ile anlaşarak 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Timsahlar, Yusuf Şimşek'ten sonra Kirita'yı da alarak orta sahasını güçlendirdi.

Çakır Ankara'ya imza atıyor
Gençlerbirliği'nin etkili oyuncusu Mehmet Çakır, Ankaraspor ile anlaştı. Mehmet Çakır transferi için anlaşan iki Ankara kulübü arasında bir pürüz kalmadığı ve 24 yaşındaki oyuncunun Gençlerbirliği'nin Isparta'daki kampından ayrılıp Ankaraspor ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Almanya'da zafer Stoner'ın

MotoGP Almanya Grand Prix'ini Ducati'den Casey Stoner kazandı. Bu sonuçla üst üste 3. kez birinciliği elde eden Avustralyalı pilot, yarışa başladığı pole pozisyonu yarış sonunda da kimseye kaptırmayarak finiş çizgisine ilk sırada girdi. İtalyan pilot Valentino Rossi ise ikinciliği elde ettiği yarış sonunda dünya şampiyonasında liderliğe yükseldi.

Ümit Tan 4.'lükle yetindi
12. Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası, Polonya'da sona erdi. Şampiyonanın son gününde, erkekler yüksek atlama finalinde mücadele eden Ümit Tan 2.17'lik derecesiyle dünya dördüncüsü oldu. Birinciliği ise Ukraynalı atlet Bohdan Bondarenko 2.26'lık derecesiyle aldı.