kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sivas UEFA'ya doğru

ALİ ERDOĞAN
Intertoto Kupası'nda ülkemizi temsil eden Sivas, 2-2'nin rövanşında Karadağ'ın Grbalj takımını 1-0 yenerek 3. tura yükseldi. Yiğidolar'ın şimdiki rakibi Portekiz'den Braga..
Intertoto Kupası'nda ülkemizi temsil eden Sivasspor, evinde ağırladığı Karadağ'ın Grbalj takımını 1-0 mağlup etti; bir üst tura yükseldi. Deplasmanda oynadığı ilk maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Yiğidolar, üçüncü turda Portekiz'in Braga takımıyla karşılaşacak. Zayıf rakibi karşısına iki kalecisi Petkovic ve Akın'dan yoksun çıkan Sivasspor'da, Mohammed Ali Kurtuluş ve Sezen Badur da sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler. Temsilcimiz her şeye rağmen, Sivas'ta oynanan ilk Avrupa kupası maçından galibiyetle ayrılmasını bildi ve UEFA Kupası'na katılma şansını sürdürdü.

TEK GOL DIALLO'DAN GELDİ
Öncesinde, geçen hafta yitirdiğimiz Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için 1 dakikalık saygı duruşunun yapıldığı karşılaşmaya Sivasspor hızlı başladı. 2, 30 ve 34'te Mehmet Yıldız, 16 ve 20'de Balili önemli pozisyonlardan yararlanamadılar. Temsilcimiz ikinci yarıda ise kendisine yarayan 0- 0'lık skoru riske etmemek adına tempoyu düşürdü. 82. dakikada sağ kanattan İbrahim'in kullandığı serbest atışta kale alanı içinde iyi yükselen Diallo şık bir kafa vuruşuyla Sivasspor'a galibiyeti getirdi.
Haberin fotoğrafları