kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kim Nasıl Oynadı?

İLİŞKİLİ HABERLER
Kim Nasıl Oynadı?
ARAGONES: Lakabı 'Dede' olsa da kenarda genç bir hoca gibi. Tercümanının söyledikleri onun anlayışının özeti: "Haydi beyler, basın, çıkartmayın. Önde yerleşin. Hızlı oynayın." Takımı sürekli ateşleyecek, sahadakileri olumlu yönde sürekli huzursuz edecektir.

BURAK: Formayla yeni tanışmanın heyecanı hissedildi. Zaman zaman kendini gösterme adına gereksiz hareketler yapsa da güçlü fiziği ile iyi bir etken olacağını sık sık gösterdi. Aragones'in pres anlayışına uyuyor.

KEZMAN: Geçen yılın acısını çıkarmaya kararlı. Kampta çok çalışıyor. Attığı gol ona moral olmuştur. Güiza'nın transferinden nasıl etkilendiği bilinmez ama isteği umut verici.

CARLOS: Sakatlığından eser kalmamış. Gizli kaptan, maestro görünümünde. Gücü ve mücadelesi "Acaba bu sezon oynayabilir mi?" diye endişelenenlere rahat nefes aldırdı.

GÜRHAN: Gençlere önem verdiği bilinen Aragones'e "Ben hazırım" mesajını verdi. Kezman'ın golündeki ortası çok şıktı. Adalesinde zorlama olunca 2. yarı oyundan alındı.

VOLKAN BABACAN-MERT: İkisi de genç ve tecrübesiz. İlk yarıda Volkan'ın kaçırdığı bir pozisyon, Mert'in 60'da avlandığı pozisyon, "İkinci kaleci olmaları için erken" dedirtti. Yani kalede bir sıkıntı söz konusu