kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ertuğrul Sağlam, kendisiyle ilgili basında yapılan eleştirilere Mevlana’nın, "Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye" beyitiyle yanıt verdi.

Geri dönüş yolu kapalı

FATİH DOĞAN
Ertuğrul Sağlam, kavga eden İ.Toraman ve İ.Üzülmez'in kesinlikle takıma geri dönemeyeceğini söyledi..
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam İbrahim Üzülmez-İbrahim Toraman kavgası hakkında ilk defa konuştu. Avusturya kampında dün bir basın toplantısı düzenleyen Sağlam, iki oyuncusuna geri dönüş yolunun tamamen kapalı olduğunu söyledi. Olayın terlik mevzusuna indirgenmesinin saflık olacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Yaptıkları kabullenilemez. Yönetim kurulu para cezası verdi ve satılmalarına karar verdi. Bir saat önce başkan Yıldırım Demirören ile bir toplantı yaptık. Bu karardan kesinlikle dönülmeyecektir" dedi.

GENÇLER OLSA KULAKLARI ÇEKİLİR
İlk yaşanan kavga sonrası Sinan Engin'in, Toraman ve Üzülmez'i barıştırmak istediğini ancak ikilinin tekrar kavgaya tutuştuğunu vurgulayan Sağlam, "İkisi de herşeyi göze almış. Herkesin önünde ölesiye kavga etmişler. Gençler Batuhan'la Necip kavga etse kulaklarından çeker 'hadi barışın' dersiniz, halledersiniz. Ama biri 34, biri 28 yaşında iki kaptanın bu yaptığı affedilemez" diye konuştu. Toraman ve Üzülmez arasında daha önce hiç sıkıntı yaşandığını hissetmediklerini kaydeden Sağlam şunları söyledi: "Kavganın yarım saat sonra basına yansıması da olayın bir başka acı tarafıdır. Bizim kulüp olarak bir başka sorunumuz da bu. Böyle olunca da onaracak bir şey kalmıyor."