kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aurelio'nun yerine son aday Maniche

OĞUZ YÖRÜK
Fenerbahçe; Xabi Alonso, Senna, Simons'dan sonra Atletico Madrid'in Portekizli yıldızını da listeye aldı. Kulübü, Maniche için 5 milyon euro istiyor..
F.Bahçe, Aurelio'nun Real Betis'e gitmesinin ardından orta alanda oluşan boşluğu doldurabilmek için transfer arayışlarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekibin gündeminde yer alan isimlere Maniche de eklendi. Sarı-lacivertliler orta saha için Xabi Alonso (Liverpool), Marcos Senna (Villarreal) ve Timmy Simons (PSV) ile de ilgileniyor. 30 yaşındaki Maniche'nin Atletico Madrid ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Portekizli futbolcunun teknik direktör Javier Aguirre'nin önümüzdeki sezon için planlarında bulunmadığı kulübün sportif direktörü Jesus Garcia Pitarch tarafından açıklandı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Inter'e kiralanan, dördü ilk 11 olmak üzere 8 maç oynayabilen Maniche için Atletico Madrid'in 5 milyon euroluk bonservis bedelinde 1 yıllık sözleşmesi bulunan futbolcudan para kazanabilmek için indirime gidebileceği bildirildi.

SAVİOLA İDDİASI
Öte yandan İspanya'nın Sport Gazetesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones'in sakatlanan Deivid'in yerine Saviola ile ilgilendiğini iddia etti. Saviola için Real Madrid'e Benfica ve Wolfsburg teklif yapmıştı.