kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kim gitsin dede?

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe Aurelio'nun yerine bir yabancı transferi yapmayı planlıyor. Ama bunun için kadrodan bir yabancının gitmesi gerekiyor. Yönetim, yolcunun kim olacağını Aragones'e bıraktı..
Aurelio'nun Real Betis'e imza atmasıyla transfer planları alt üst olan Fenerbahçe'de, şu sıralarda kimin geleceğinden çok kimin gideceği konuşuluyor. Daha önce yabancı kaleci alma planları yapan sarı-lacivertli kulüp, Aurelio'nun yerine orta sahaya bir oyuncuyu kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Kimin gideceği konusuna gelince... Bu konuda en yakın aday, idmanda ayağı kırılan ve ilk açıklamada 6 ay forma giyemeyeceği açıklanan Deivid'di... Ancak bu oyuncunun ameliyatı sonrasında 3-4 ay içinde dönebileceği günmede gelince sözleşmesinin feshi konusu askıya alındı. Fenerbahçe yönetimi, geçen sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla takıma büyük katkı yapan Brezilyalı yıldızın gönderilmesi fikrine sıcak bakmıyor.

*ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

KEZMAN LİSTEYE GİRDİ
Listedeki ikinci isim ise geçen sezon devre arasında gelen ama hayal kırıklığı yaratan Maldonado... Şilili yıldızın gelecek sezon kadroda olmasını istemeyenlerin sayısı az değil. Bunun dışında başkan Aziz Yıldırım'ın "Kalmasını istiyorum" dediği Kezman da sonradan yolcu adayları arasına katıldı. Kadroda Semih gibi bir golcüyle birlikte geçen sezonun İspanya gol kralı Güiza'nın da bulunması, Sırp yıldızın gitme olasılığını gündeme getirdi. Üstelik F.Bahçe, yurt dışında oynayan bir Türk golcüyü de transfer etmek için çalışmalarını yürütüyor. Yönetim kimin gideceği konusundaki kararı ise teknik direktör Aragones'e bıraktı.