kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kale için alarm

Deniz DERİNSU- Oğuz YÖRÜK
İngiliz ekibi Swindon ile oynanan maçta Fenerbahçe'nin iki genç kalecisi de 'iyi yedek' gibi durmadı. Agresif Volkan'a alternatif gerekebilir..
Fenerbahçe yeni sezonun ilk hazırlık maçında İngiliz 2. lig ekibi Swindon ile 1-1 berabere kaldı. Aragones'in önde prese önem vermesi, savunma dörtlüsünün önündeki ikiliye çok ağır işler bineceğinin göstergesi oldu. Burada Appiah ve Aurelio gibi iki önemli eksik zaman zaman fazlasıyla aranabilir. Aragones'in sık sık kenara çağırıp yönlendirmelerde bulunduğu Lugano, İspanyol hocanın savunmadaki elçisi rolündeydi. Swindon, hızlı İngiliz futbolunun temsilcisi. Aragones bu nedenle istediği bir rakip buldu ve ilk yarı bir hazırlık maçına oranla oldukça tempolu geçti.

DEĞİŞİKLİKLER ETKİLEDİ
Carlos'un 4. dakikada uzaktan denemesiyle direkten dönen vuruşu Fenerbahçe adına sezona şık bir adım görüntüsüydü. 11'de ise Mc Govern'in direğe giden vuruşunu izledik. 15'de Kezman sezonu açan isim oldu. Alex'in güzel gördüğü Gürhan'ın şık ortasında Sırp futbolcu kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı. İkinci yarıda değişikler sarılacivertlilerin oyun düzenini etkiledi. Bu da Swindon'un işine geldi. Dakikalar 60'ı gösterirken Mc Govern uzaktan mükemmel bir gol attı, Mert yetersiz kaldı: 1-1. Sonraki dakikalarda kampın da verdiği yorgunluktan ötürü tempo düşünce seyir zevki de düştü ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Haberin fotoğrafları