kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şilili futbolcu Tello, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirdi.

Hakemlere mesaj var

Beşiktaşlı futbolcu Tello, "Geçen yılki hatalarımızı tekrarlamayıp iyi yerleri hedefliyoruz. İnşallah hakemler bunlara da el sürmez" dedi..
Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, Avusturya'daki hazırlıkların iyi geçtiğini, sezon başladığında istedikleri seviyede olacaklarına inandığını söyledi. BJK TV'ye konuşan Tello, "Yavaş yavaş istediğimiz noktaya geldiğimize inanıyorum. Lig başlamadan önce tam olarak hazır oluruz. Önemli olan, lig başlayınca 7-8 maç geçirip, ondan sonra takımdaki değişiklikleri görmek" ifadesini kullandı. Yeni transfer edilen futbolcuların takıma çabuk uyum sağladıklarını, geçen yıldan takımda kalan arkadaşlarıyla birlikte de çok iyi bir grup oluşturduklarını anlatan Tello, "Benim de ikinci senem. Artık insanları daha iyi tanıyorum. Nerede ne yapılması gerektiğini öğrendim" diye konuştu.

'BİZİM DE HATAMIZ VARDI'

Geride kalan sezonda takım olarak kendi yaptıkları ve hakemlerin yaptığı bazı hatalardan etkilendiklerini aktaran Şilili yıldız, "Geçen yıl benim için çok iyi geçti ama istemediğimiz şekilde şampiyonluğu kaybettik. Birkaç hata yaptık ve aynı zamanda hakemlerin de hataları oldu. Bu sezon, aynı hataları tekrarlamayarak iyi yönlerimizi daha ön plana çıkartıp bir yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Bunlara da inşallah hakemler el sürmezler" yorumunu yaptı.