kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Skibbe: F.Bahçe güçlü rakip

Yeni Haber
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, yeni sezon hazırlıklarına geç katılan Casio Lincoln'ün bu durumdan çok üzgün olduğunu söyledi.

Michael Skibbe, antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Lincoln'ün yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, ''Lincoln geç geldiği için çok üzgün ama biz onu aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz'' dedi.Skibbe, yönetimin Lincoln için mutlaka bir karar vereceğini de ifade ederek, ''Kendisine bir ceza vereceklerdir. Bu da doğal olarak karşılanacak bir şey. Fakat Lincoln bizim takımımız için ve bizi destekleyen taraftarlarımız için çok önemli bir oyuncu. Biz de bunun bilincinde olarak kendisiyle çalışmalara başladık'' diye konuştu.Lincoln'ü Almanya'da oynadığı dönemden tanıdığını anlatan Skibbe, ''Hem takımımız için hem de Turkcell Süper Lig için iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Sezon boyunca bizim için en iyi performansı göstereceğinden de eminim'' ifadesini kullandı.

TRANSFER ÇALMIŞMALARI

Michael Skibbe, kaleci mevki başta olmak üzere, yapılan transfer çalışmalarıyla ilgili soruları da yanıtlarken, ''Kaleci konusunda şu an verebileceğimiz bir haberimiz yok. Bu konuda çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isterim. Öyle sanıyorum ki, bu hafta sonuna kadar çalışmalar bir sonuca ulaşmış olacak. Sona erdirdiğimiz transferleri duyuracağız'' şekline konuştu.

Oyun anlayışıyla ilgili sorular üzerine de Skibbe, tam kadronun oluşmasını beklediğini aktararak, ''Oyun anlayışımı oluşturmak için her şeyden önce, tüm oyuncuların katıldığı antrenmanları beklemeyi tercih ederim. Bu hafta aramıza önce Linderoth, sonra Nonda katılacak. Onun dışında takıma katmak istediğimiz yeni oyuncular var. Ben, tüm takımı antrenmanda bir arada görmeden, oyun mentalitemizin nasıl şekilleneceği hakkındaki düşüncelerimi söylemek istemem. Öncelikle yan yana gelmemiz gerekiyor'' dedi.

ARAGONEZ ÇOK DENEYİMLİ

Michael Skibbe, Fenerbahçe'nin başına getirilen İspanyol teknik adam Luis Aragonez'le ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, sarı-lacivertlilerin son derece tecrübeli bir isimle anlaştığını kaydetti.

Alman teknik adam, Aragonez'i, ''Hem çok deneyimli, hem de çok başarılı bir hoca'' olarak nitelendirirken, sarı-lacivertli takım için de ''Fenerbahçe gerçekten son derece güçlü bir rakip. Fakat Galatasaray da Türkiye Ligi'nde çok iyi bir takım. Kendileriyle nasıl mücadele edebileceğimizi bildiğimi sanıyorum'' şeklinde konuştu.

Skibbe ayrıca, takımla birlikte çalışan PAF takımı oyuncuları için ise şunları kaydederek, sözlerini tamamladı:

''Bugün bizimle çalışan genç oyuncularımızın bazılarına Almanya'daki kamp döneminde de ihtiyacımız olacak. Aralarında çok yetenekli, becerikli ve gelecek vaat eden oyuncular var. Fakat bizim takımımız da çok yetenekli ve genç oyunculardan kurulu. Dolayısıyla bu genç arkadaşlarımızın bir sonraki aşamaya geçmeleri için katetmeleri gereken çok önemli bir yol var. Ama benim gözüm her zaman onların üzerinde olacak.''