kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Üzülmez arkadaşımız Fatih Doğan’a konuştu.

Şampiyon olmaya mecburuz

Beşiktaş'ın kaptanı Üzülmez, Avusturya kampı öncesi SABAH'a konuştu: "Bu yıl şampiyon olmak zorundayız. Başka bir yol yok. Çünkü kimsenin kredisi kalmadı."..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şampiyon olmaya mecburuz
Beşiktaş'ın emektar kaptanı İbrahim Üzülmez, SABAH'a konuştu. Kartal'ın Avusturya kampı öncesi önemli açıklamalar yapan kaptan, "Bu yıl Beşiktaş şampiyon olmak zorunda. Başka bir yol yok. Çünkü kimsenin bir kredisi kalmadı" dedi. Üzülmez, "Geçtiğimiz yıl başarılı bir performans sergiledik. G.Saray ve F.Bahçe'nin kadrolarına bakıldığı zaman, çok daha başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Bizim sakatlıklar durumunda yaşadığımız sıkıntıları rakiplerimiz daha geniş kadroları nedeniyle tatmadılar. Sakatlıklara ucuz ya da haklı kart cezaları da eklenince, bu bize büyük bir darbe vurdu. Bazen maça bakıyorsunuz yedek kulübesinde genç arkadaşlarımız kalmış. Maçı çevirecek oyuncu gerekiyor. Kulübenin zengin olması şart. İyi oyuncular da yedek kulübesinde oturmalı. Rekabet olmalı" şeklinde konuştu.

SERİC'E SAHİP ÇIKTI

Daha gelmeden eleştiri konusu olan Seric'e de destek çıkan kaptan şunları söyledi: "Seric'e yapılan eleştiriler haksız. Seric'in gelişine bu takımın kaptanı olarak ben sevindim. İtalya'da oynamış. Sempatik, uyumlu. İnanın iyi olsun, güzel maçlar çıkarsın ve beni de yedek oturtsun. Ben 2000'den bu yana bütün hocaların gözdesiyim. Bana bu formayı boşuna vermediler. Ve benim için tek önemli şey var. O da Beşiktaş'ın şampiyon olması. Kimin oynadığı, kimin oynamadığı önemli değil. Biz bu havayı oluşturmazsak, bir ekip olamayız. Yapılan takviyelere en çok sevinen benim. Yedek kulübesinin daha iyi olacağı kesin. Bu rekabet ortamı bizi başarıya götürecek. Zapotocny, Sivok, Seric, Ekrem, Tuna ve diğer aramıza katılan genç arkadaşlar geçen yıl oturmuş kadroya girmeleri için daha çok çalışmak zorundalar. Kamp döneminde onları daha iyi tanıyacağız."