kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İngiltere'yi geçtik

EURO 2008'de yarı finale çıkmayı başaran Milli Takım, FIFA'nın açıkladığı dünya sıralamasında 6 basamak birden yükselerek 14. sırada yer aldı. Futbolun beşiği İngiltere ise 15. sırada bulunuyor..
FIFA'nın açıkladığı temmuz ayı dünya sıralamasında Milli Takımımız bir önceki aya göre 6 basamak birden yükselerek 14. sıraya yerleşti. Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale çıkarak önemli bir başarıya imza atan Millilerimiz, şampiyonaya katılamayan İngiltere'nin bir basamak önünde yer aldı. Türkiye, 15. İngiltere ile birlikte 18. sırada kendine yer bulan 2004 Avrupa Şampiyonu Yunanistan'ı da geride bırakmaya başardı.











İSPANYA İLK KEZ BİRİNCİ
Aylardır sıralamada zirvede yer alan Arjantin, yerini 2008 Avrupa Şampiyonu İspanya'ya kaptırdı. İspanya tarihinde ilk kez dünya klasmanında 1. sırada yer bulurken geçen ayın ikincisi Brezilya'nın 4., Arjantin'in ise 6. sıraya gerilemesi dikkat çekti. Ayrıca Ay-yıldızlıların, Avrupa Şampiyonası'nda grupta 3-2 yendiği Çek Cumhuriyeti 8., çeyrek finalde elediği Hırvatistan ise 7. sırada kendine yer buldu.