kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeniden Valeri

YAŞAR YALÇIN
Üç yabancı yıldızla anlaşmak üzere olduğu öğrenilen Galatasaray'ın ilk hedefi Arjantin'in Lanus takımında forma giyen Diego Valeri. 22 yaşındaki yıldız oyuncu, ülkesinin en önemli genç yeteneği..
Transferde geç kaldığı yönünde eleştiriler alan Galatasaray yönetimi, çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor.

*VALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Geçtiğimiz gece düzenlenen baloda biraraya gelen sarı-kırmızılı kurmayların 1'i Arjantinli, 2'si Fransız olmak üzere 3 yıldız futbolcuyla anlaşmak üzere oldukları öğrenildi. Fransız futbolcuların isimleri sır gibi saklanırken, Arjantinli yıldızın bir ay kadar önce de ilgilenilen Diego Hernan Valeri olduğu bildirildi. Galatasaray'ın uzun zamandır takip ettiği 22 yaşındaki Valeri, Arjantin futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.

FİYATI 7 MİLYON EURO
Ülkesinin Lanus takımında forma giyen yıldız futbolcu, orta sahanın her iki kanadında forma giyebildiği gibi, gerektiğinde '10 numara' olarak da görev yapabiliyor. Inter ve Barcelona başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ünlü kulübünün izlemeye aldığı Diego Hernan Valeri'nin fiyatı 7 milyon euro civarında... Sarı-kırmızılı kulübün bu transfer için sponsorları devreye sokması bekleniyor. Galatasaray, Valeri'yi 'İkinci Ribery' olarak görüyor.