kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

G.Saray'dan Akinfeev bombası

Yeni Haber
Pürüz çıkan İtandje'nin transferini askıya alan yönetim, CSKA Moskova'nın 22 yaşındaki file bekçisi için girişimlere başladı...
G.Saray, Liverpool'un yedek kalecisi Charles İtandje'nin transferini askıya aldı, rotayı Akinfeev'e çevirdi. Fransız eldivenin 'uçuk' komisyon isteyen menajerlerine rest çeken sarı-kırmızılılar yeni arayışa geçerken, gündeme Rusya Milli Takımı'nın kalecisi İgor Akinfeev'in geldiği öğrenildi.

*AKİNEFEEV FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yönetimin, CSKA Moskova'da forma giyen 22 yaşındaki kaleci için menajerler aracılığı ile nabız yoklaması yaptığı bildirildi. EURO 2008'de Rusya ile başarılı maçlar çıkaran Akinfeev'in transferinde en büyük engel yüksek bonservisi.

AL HABSİ GELMEYE HAZIR
Kulübü
ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Akinfeev'in şartlar uygun hale getirilirse alınabileceği kaydedildi. Yönetim, Bolton'un yedek kalecisi Ali Al Habsi'yi de yedekte tutuyor. 27 yaşındaki Sudanlı kalecinin menajerinin sarı-kırmızılılara, "Oyuncum G.Saray'a gelmeye hazır. Bonservisimiz de uygun. İsterseniz görüşelim" dediği ifade edildi. Bu arada Cimbom'un teklifini geri çeviren İsveçli İsaksson, PSV ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İGOR VLADİMİROVİCH AKİNEFEEV KiMDiR?
Doğum tarihi: 8 Nisan 1986
Doğum yeri: Moskova
Boy: 1.85
Mevki: Kaleci
Numarası: 35
Kariyeri: 115 maç
Milli takım: 24 maç
Kulübü: CSKA Moskova

FOTOMAÇ