kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"G.Saray'dan özür dilerim"

Yeni Haber
Galatasaray'da yeni sezon hazırlıklarına gecikmeli olarak katılan Brezilyalı oyuncu Casio Lincoln, gecikmesinden ötürü özür diledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Lincoln, İstanbul'a geç gelip, takıma geç katıldığı için üzgün olduğunu belirterek, ''Geç geldiğim ve takıma geç katıldığım için özür dilerim. Galatasaray Kulübü'nden, yöneticilerden ve teknik ekipten özür dilerim'' dedi.

Ortaya atılan tüm dedikodulara, yaratılan tüm spekülasyonlara rağmen Galatasaray'da çok mutlu olduğunu kaydeden Lincoln, ''Yeniden takıma katılıp hemen çalışmalara başladığım için çok mutluyum. Ben tüm kalbimle Galatasaray'a her zaman olduğu gibi elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım'' diye konuştu.

Brezilyalı oyuncu, geç gelmesinin sebebi olarak özel gerekçeleri bulunduğunu anlatarak, ''Halletmem gereken işlerim vardı. Fakat şimdi buradayım. Bence bu mesele bu şekilde kapanmış olmalıdır. Galatasaray'a hizmet etmek için buradayım'' ifadesini kullandı.

Lincoln, bir basın mensubunun, geç kalması nedeniyle yönetimin kendisine vereceği cezayı sorması üzerine de ''Yönetimin vereceği her türlü karar benim için uygundur. Verilecek her türlü karara mutabıkım'' cevabını verdi.