kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"4 ayda kovulursa 2 yıllık maaş alacak"

Yeni Haber
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe ile Luis Aragones'in dün imzaladıkları sözleşmedeki bir maddede Aragones'in 4 ay içinde kovulması halinde 2 yıllık toplam maaşını almasına hak tanındığını yazdı. ..
Gazete, Beşiktaş'tan sorunlu bir şekilde ayrılan ve tazminat hakkını kazanan Vicente Del Bosque'den örnek aldığı belirtilen Aragones'in Fenerbahçe'deki ilk 4 ayında kovulması halinde sözleşmesindeki 2 yılık toplam maaşı olan 6 milyon Avro'nun kendisine ödenmek zorunda olacağını iddia etti.

*ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe'nin Aragones ile sezon başına 3 milyon Avro'dan 2 yıllık sözleşme imzaladığı ve yanında yardımcı antrenör olarak Atletico Madrid'den tanıdığı Cesar Mendiondo, fizik kondisyon çalıştırıcısı Carlos Cascallana ve kaleci antrenörü Angel Ferez'i götüreceği bildirildi. Luis'in İspanya Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı yardımcıları Ufarte, Paredes ve Ochotorena'nın kişisel başka sözleri olmasından dolayı Fenerbahçe'ye gelemeyecekleri belirtildi.

Fenerbahçe'nin Luis için sezon başın 3 milyon Avro öderken, 3 yardımcısına ödeyeceği toplam ücretin sezon başına 1.5 milyon Avro olacağı ileri sürüldü.