kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

İbrahim Kutluay şimdi asker
Milli basketbolcu İbrahim Kutluay 21 gün yapacağı vatani görevi için dün Burdur 58. Piyade Alay Komutanlığına teslim oldu. Birliğe babası ve arkadaşı Güray Kanan ile gelen İbrahim, "Asker olmayı Allah her Türk gencine nasip etsin" dedi. Milli sporcu, F.Bahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu ile aynı birlikte askerlik yapacak.

Avrupa'ya yeni kupa: Eurocup

ULEB ve FIBA, kupa organizasyonlarında yeni düzenlemelere gitti. ULEB Kupası ile FIBA'nın 1 numaralı organizasyonu Avrupa Kupası, 'Eurocup' adıyla birleştirildi. Bu kupanın şampiyonu, sonraki sezon Euroleague'de yer alma hakkını kazanacak. Avrupa'da 3 numaralı kupa olarak da "Avrupa Çalenç Kupası" (Eurochallenge) oynanmaya başlanacak.

Fenerli Karen, Türk Melis oldu

Fenerbahçe'nin Güney Afrikalı atleti Karen Mey, Türk vatandaşı oldu. Melis adını alan uzun atlamacı, Pekin olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek. Geçen yıl Almanya'da katıldığı yarışlarda 6,93 metrelik atlayışla Güney Afrika rekoru kıran Melis için Fenerbahçe Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya, "İnşallah olimpiyatlarda 7 metrenin üstünde atlar ve madalya alır" dedi.

Aqua Marine Yaz Okulu başlıyor

Türkiye'nin en büyük yaz spor okullarından biri olan Büyükçekmece Aqua Marine Yaz Spor Okulu'nun ilk dönemi 23 Haziran'da başlıyor. 9 yıldır deneyimli öğreticilerle faaliyet gösteren Aqua Marine Yaz Spor Okulu'nda bu yaz 23 Haziran-18 Temmuz ve 21 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında iki dönem yüzme, basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi dallarında eğitim verilecek.
Haberin fotoğrafları