kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

G.Saray Lincoln'e kavuştu

Yeni Haber
Turkcell Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 1 günlük izinin ardından yeniden çalışmalara başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı ekipte futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından el topu, top sürme ve yarı sahada kalecisiz olarak maç yaptılar.

Bu arada, kaleciler Orkun, Aykut ve Fırat, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdiler.

LİNCOLN DÖNDÜ

Galatasaray'da futbol takımının çalışmalarına başlamasının 9. gününde, Brezilaylı oyuncu Casio Lincoln nihayet takıma dahil oldu.Gecikmesi eleştiri konusu olan Lincoln'ün dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldiği belirtilirken, bugün de takımla birlikte ilk antrenmanını yaptı.

Brezilyalı oyuncu, antrenman sahasına çıktığında çalışmayı izleyen yaklaşık 200 taraftarın sevgi gösterileriyle karşılanırken, taraftarlar Lincoln'e tezahüratlar yaparak moral verdi. Lincoln de taraftarların sevgi gösterilerine karşılık vererek, yumruk gösterisi yaptı.

Diğer yandan, sakatlığı sonrası tedavisini Almanya'da sürdüren Serkan Çalık da bugün takımla çalışmaya katılan bir diğer isim olurken, bu futbolcu ile Lincoln takımdan ayrı olarak kısa süre koşu yaptılar. Antrenman süresince neşeli hareketleriyle dikkat çeken Lincoln, çift kale maçta da şık hareketler yaptı.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenman arasında teknik heyetle saha içinde bir süre görüşürken, teknik direktör Skibbe'nin de antrenman sonarsı Lincoln'le kısa süreli bir sohbet gerçekleştirmesi dikkati çekti.

İdmana, tedavileri süren Uğur Uçar ve Semih Kaya ile milli takımlar dönüşü izinli olan oyuncular katılmadı.Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA