kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Semih'ten İnciler

TERİM FATİH Terim müthiş bir insan. Hayatımda hiçbir hocanın çalışma sisteminden ve varlığından bu kadar keyif almadım. İnandığı insanlarla yola çıkıyor ve o insanların da kendisine inanmasını sağlıyor. Eğer Fatih Hoca'ya inandığını ve güvendiğini gösterirsen, seninle birlikte ölüme gider.

YENİ teknik direktör yeni bir heyecan demektir. Luis Aragones çok tecrübeli bir teknik adam. Gençlere ve sahada savaşanlara önem veriyor. Benim işim futbol oynamak. Ben idmanlarda ve maçlarda işimi yapacağım ve elimden gelenin en iyisini sergileyeceğim. Bunun takdirini ise Luis Aragones verecek.

KÜÇÜKKEN gol attığım zaman kendimi Hakan Şükür'ün yerine koyardım ve gol attığımda "Hakan Şükür attı" diye bağırırdım. Türk futbol tarihinin tartışmasız şekilde en büyük isimlerinden birisi o. Ümit Karan'ı çok beğeniyorum. Arda Turan da çok özel bir futbolcu.

METİN TÜMER Metin de birlikte oynadığım futbolcular içinde en iyilerden birisidir. Eğer geçtiğimiz sezon Tümer ağabey kadromuzda olsaydı, kesinlikle şampiyonluğu kaybetmezdik. Oynadığı sezon takımda gizli kaptanlık yaptı. Takımın onun gibi bir ağabeye ve ateşleyici bir güce ihtiyacı var.
Haberin fotoğrafları