kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener'e kolay rakipler

Kanarya'nın Şampiyonlar Ligi ikinci ön elemedeki rakibi bugün belli oluyor. Galatasaray ile birlikte ülkemizi Devler Ligi'nde temsil edecek Fenerbahçe'yi ikinci ön elemede güçsüz rakipler bekliyor..
Şampiyonlar Ligi'nde birinci ve ikinci, UEFA Kupası'nda ise birinci ön eleme turlarının kura çekimi bugün yapılıyor. Şampiyonlar Ligi'nde saat 13:00'te başlayacak kura çekiminde ilk turda 28 takım eşleşecek. Bunlardan Dinamo Zagreb ve Petrzalka'nın yer aldığı eşleşmeler ikinci ön elemede seribaşı olacak. Geçen sezon bu kupada çeyrek finale kadar yükselen, bu sezon daha da ilerisini hedefleyen Fenerbahçe, ikinci ön elemenin seribaşı takımlarından biri. Şampiyonlar Ligi'nde ilk ön eleme turunda birinci maçlar 15 ve 16 Temmuz'da, ikinci maçlar 22 ve 23 Temmuz'da oynanacak.

UEFA DA BELLİ OLUYOR
2. ön eleme turunda ilk maçlar 29 ve 30 Temmuz'da, rövanşlar ise 5 ve 6 Ağustos'ta. Bu arada UEFA Kupası'nda ilk ön eleme turu eşleşmeleri ise TSİ 14:30'da başlayacak kurada belirlenecek. Kupaya Beşiktaş 2. ön elemeden, Kayserispor ise birinci turdan itibaren girecek.